13.12.2021

God stämning under julgrötens comeback

Det har gått två år sedan sist, men under torsdagen den 9 december kunde vi äntligen arrangera NBF Fastigheters julgröt på restaurang CG´s igen. Uppslutningen var god och stämningen godare.

Gästerna som utgjordes av NBF Fastigheters hyresgäster var ivriga, förväntansfulla och hungriga efter julgröten som serverades strax efter 11:30. Restaurang CG’s bjöd på fin julskinka på traditionell julvört med senap som tillbehör och sedan väntade en god portion julgröt med kanel och mjölk.

Julstämning och glada miner

Gästerna minglade glatt på ett behörigt avstånd runt borden och man kunde även höra gästerna utbyta glada julhälsningar mellan varandra i restaurangen. Senare under julgröten anslöt även NBF:s seniora medlemmar som slog sig ner vid hedersplatsen på undre plan.

 

Men vad vore en julgröt utan en gåva? Självklart fick alla medverkande ett stilrent inslaget paket som innehöll en 2 i 1 matlåda gjord i rostfritt stål med NBF:s logotyp. Lådorna är ett utmärkt alternativ till plast och är 100 procent återvinningsbara. De är utmärkta för utflykten eller till lunchrummet på jobbet.

Vi på NBF Fastigheter vill tacka alla gäster som deltog och stod för trevligt sällskap!