22.12.2023

Den årliga jullunchen för alla våra hyresgäster

Norrbottens Byggmästareförening bjöd som vanligt alla sina hyresgäster på jullunch och som traditionen bjuder höll vi till på restaurang CG. Vi har sedan redan förra året övergått från Julgröt till andra specialare från restaurang CG. I år serverades helstekt fläskkarre med potatispuré, lök, grönkål samt en apelsin och kryddsky. Våra gäster åt med god aptit och hade trevliga samtal under tiden.

“Vi är måna om våra hyresgäster och vill ta väl hand om dem. Det är också ett sätt att ge våra hyresgäster möjligheter att träffas och lära känna varandra. Att få bjuda på jullunch är ett nöje för oss och det är extra kul att vi kan göra det hos en av våra hyresgäster, restaurang CG. De är inte bara en hyresgäst och en restaurang utan Luleå bästa restaurang.”

Erik Ranängen

Till lunchen var även Norrbottens Byggmästareförenings seniorer och hedersmedlemmar inbjudna. Det är ett glatt gäng med många roliga och otroliga historier från hur det var förr, på den tid då de var de var aktiva i näringslivet och i föreningen.

Årets julklapp var ett multiverktyg med Norrbottens Byggmästareförenings logotyp. En gåva som kan lösa många olika problem och utmaningar för våra hyresgäster.

Vi på Norrbottens Byggmästareförenings Fastighetsbolag vill tacka för en trevlig lunch och passa på att önska samtliga hyresgäster en god jul!